OBSERVATORI DELS/LES ESPORTISTES


Des  de l’Observatori dels esportistes es pretén promoure l’observació, l’avaluació, el debat i la concreció de propostes dels propis esportistes i participants, com un element de participació en el disseny i gestió de l’Olimpíada Escolar.

D’aquesta manera es pretén promoure l’observació, l’esperit crític, el debat, la presa de decisions i la maduració de propostes en relació a l’organització i als continguts de l’Olimpíada Escolar.

 

El grup d’infants que formaran part de l’Observatori participaran a la cerimònia inaugural i de cloenda, representant el centre en alguns dels rols reservats en el protocol de l’acte (jurament, entrada i enlairament de la bandera Olímpica, recorregut de la torxa, etc.).

També seran els encarregats i encarregades d’elaborar l’avaluació de l’Olimpíada, recollint les opinions dels seus companys/es i analitzant les seves vivències i experiències durant la competició.

 

L’Observatori estarà format per:

  • 1 nena i 1 nen de categoria aleví de cada centre educatiu participant. Aquests alumnes actuaran com a “capità” i “capitana” de la seva escola i serà obligatori que participin en almenys 1 esport col·lectiu o individual de l’Olimpíada Esportiva.
  • Un grup de docents encarregats d’organitzar, dinamitzar i recollir la diagnosi final.

 

Per designar els dos capitans/es el responsable del centre educatiu haurà de fer arribar el Full de designació, amb l’autorització corresponent signada per la família de l’esportista, al Consell Esportiu del Baix Camp.


Descarga
FULL DE DESIGNACIÓ CAPITÀ I CAPITANA
autoritzacio capitans i capitanes_2022_b
Documento Adobe Acrobat 316.8 KB