Concurs d'INSTAGRAM   #olimpiadareus


Entraran a formar part del concurs totes aquelles persones o centres educatius que pengin fotografies a Instagram amb l’etiqueta o hasthag següent: #olimpiadareus.

 

1.1 El concurs començarà el divendres 6 de març de 2020 a les 16.00h i acabarà el divendres 27 de març de 2020 a les 21 hores.

1.2 Les fotografies hauran d’estar fetes i penjades a la xarxa social Instagram en el període del concurs.

1.3  Les fotos penjades poden utilitzar qualsevol dels filtres d’Instagram, poden ser en color o en blanc i negre. 

1.4 Cada concursant pot participar amb tantes fotografies com desitgi sempre que aquestes  compleixin les característiques exigides per la temàtica i porti el hasthag #olimpiadareus.

1.5 Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

1.6 El motiu de les fotografies haurà de ser qualsevol relacionat amb la 38a Olimpíada Escolar Reus 2020.

Ha de ser una imatge que capti un moment que per als participants o espectadors/es sigui significatiu i que encaixi amb els valors i la filosofia de l’Olimpíada Escolar.

1.7 L’organització es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que puguin ser considerades ofensives o inoportunes segons el seu propi criteri. 

1.8 L’organització es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació del concurs qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a aquestes bases de participació o que contradigui les normes o finalitat del concurs.

1.9 La fotografia guanyadora serà aquelles més votada pels usuaris/es de la xarxa social i obtindrà un obsequi a determinar pel Comitè organitzador.

1.10 Els participants cediran els drets d’imatge de les fotografies presentades, al Comitè Organitzador de la 38a Olimpíada Escolar Reus 2020, que les podrà utilitzar per a accions de promoció de la competició així com a difondre-les a la seva web i a les xarxes socials per a la difusió del propi concurs i de l’Olimpíada Escolar.