PREMIS TARGETA VERDA

37a Olimpíada Escolar Reus 2019


Durant la 37a Olimpíada Escolar Reus 2019 es va aplicar la Targeta Verda, un programa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus, que tenia l’objectiu de premiar actituds positives durant la competició.

Les accions que es van dur a terme van ser:

Distingir amb reconeixements a les accions dels centres educatius i/o persones implicades en la 37a Olimpíada Escolar Reus 2019 que van fomentar els valors positius i cívics de l’esport, d’acord amb els informes i graelles d’observació que van fer arribar els tutors/es de joc i observadors/es de pista de cada esport.

També va tenir en compte qualsevol acció, iniciativa, mesura, acte o comportament que va destacar per fomentar el joc net durant els dies de competició.

Els premiats i/o premiades en les diferents categories durant aquesta 37a Olimpíada Escolar Reus 2019 han estat els següents:

 

RECONEIXEMENT AL CENTRE EDUCATIU QUE FOMENTA EL JOC NET I ELS VALORS POSITIUS DE L’ESPORT, EN ELS ESPORTS COL·LECTIUS.

Centre educatiu premiat:  Equip de minibàsquet aleví masculí de l’Escola Puigcerver de Reus.

Atorgat per l’actitud positiva i participativa de l’equip tècnic, els jugadors i públic de l’equip de minibàsquet aleví masculí de l’escola.

Van donar ànims als seus esportistes, en tot moment es van mostrar alegres i relaxats/ades i van acceptar les decisions dels/les tutors/es de joc amb esportivitat i sense tenir en compte els resultats.

També van donar un bon exemple de comportament fomentant el respecte envers els adversaris, aplaudint les cistelles de l’equip contrari i preocupant-se per l’estat dels jugadors/es contraris durant el joc.

 

RECONEIXEMENT AL CENTRE EDUCATIU QUE FOMENTA EL JOC NET I ELS VALORS POSITIUS DE L’ESPORT, EN ELS ESPORTS INDIVIDUALS.

Centre educatiu premiat:  Desert

 

RECONEIXEMENT A L’ENTRENADOR/A O DELEGAT/ADA.

Premiat: Desert

 

RECONEIXEMENTS A LES ACCIONS MÉS DESTACADES DE l'OLIMPÍADA ESCOLAR REUS 2016

Premiat /da: Pau Gallisà Pellice, jugador de tennis taula de categoria benjamí masculí de l’Escola Cavaller Arnau de Riudoms.

Atorgat per la seva acció de joc net envers el jugador de l’equip del C. Pare Manyanet de Reus, Adrià Cerdà Ruana, durant la fase prèvia de tennis taula de categoria benjamí masculí disputada el 18 de març de 2019.

El Pau va donar un bon exemple de comportament durant la Fase prèvia ajudant al seu adversari a jugar el seu partit del Grup 6 de categoria benjamí masculí, després de que cap dels altres jugadors/es del seu grup es presentés a jugar. Abans de començar el partit, el Pau (que era superior tècnicament) va estar escalfant amb l’Adrià i el va estar ajudant en tot moment amb aquells aspectes més tècnics del joc, que l’Adrià desconeixia.

 

Premiat /da: Carles Lucas, entrenador de l’equip benjamí femení del C. La Salle Reus

Atorgat per la seva acció de joc net durant el partit de minibàsquet de categoria benjamí femení celebrat el 21 de març de 2019, contra el C. Pare Manyanet de Reus.

Durant el partit una jugadora del C. Pare Manyanet va fer 2 punts a la seva pròpia cistella de manera errònia, el Carles Lucas va indicar a la tutora de joc que no volia que s’anotés aquesta cistella a la puntuació del C. La Salle Reus.